Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Bieden op etentjes

Wat is er nou leuker dan lekker een avondje uit gaan? Gezellig bij kletsen met vrienden of familie of romantische met je partner uit eten gaan. Lekker barbecueën, sushi eten of genieten van een 3gangen menu. Bij vrijtijdcheque.com kan je bieden op verschillende etentjes. Zo is er voor iedereen wel een gepast restaurant te vinden of je nou op zoek bent naar een Michelin restaurant of een gezellig eetcafé het is hier allemaal te vinden. Maar om een gezellige avond te hebben hoef je natuurlijk niet per se buiten de deur te eten. Je kan hier namelijk ook bieden op bijvoorbeeld een luxe barbecue Smoker! Zo kan je makkelijk in je eigen tuin genieten van het lekkerste vlees en vis bereid op je favoriete manier.


Ga voor speciaal met het Sushi Special Menu van SushiPoint!

Ga voor speciaal met het...

 
Prijs: € 1.00

Een voucher voor het Sushi Special Menu 22 stuks van SushiPoint bij Ticketveiling.nl. Mis deze eten en drinken veiling niet en win jouw sushibox met de hoogste korting!

Meer informatieBezoek Aanbieder
Geniet van een smakelijke BBQ voor 2 personen bij Solbeach!

Geniet van een...

 
Prijs: € 1.00

Tickets voor een tafel BBQ diner van Solbeach bij Ticketveiling.nl. Mis deze diner veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting.

Meer informatieBezoek Aanbieder
High tea de luxe voor twee personen bij Veerplein 18!

High tea de luxe voor...

 
Prijs: € 1.00

Tickets voor een luxe high tea bij Ticketveiling. Mis deze ontbijt en lunch veiling niet en bied al mee vanaf 1!

Meer informatieBezoek Aanbieder
3-gangen diner bij een Fletcher hotel naar keuze!

3 gangen diner bij een...

 
Prijs: € 1.00

Dinercheque voor een Fletcher hotel naar keuze bij Ticketveiling.nl. Mis deze uit eten veiling niet en win jouw voordeeluitje met de hoogste korting!

Meer informatieBezoek Aanbieder
Een verrassend Surprise Sushi menu van SushiPoint!

Een verrassend Surprise...

 
Prijs: € 1.00

Een voucher voor het Surprise Sushi Menu van SushiPoint bij Ticketveiling.nl. Mis deze eten en drinken veiling niet en win jouw sushi met de hoogste korting!

Meer informatieBezoek Aanbieder
Het Uramaki Sushi Menu  32 stuks bij SushiPoint!

Het Uramaki Sushi Menu...

 
Prijs: € 1.00

Vouchers voor een Uramaki Sushi menu van 32 stuks van SushiPoint bij Ticketveiling.nl. Mis deze eten en drinken veiling niet en win jouw sushi met de hoogste korting door al mee...

Meer informatieBezoek Aanbieder